Står du og mangler penge her og nu, så bør du overveje et ekspress lån.

Et ekspresslån betyder at du får besked på din låneansøgning meget hurtigt, det vil sige at du i mange tilfælde allerede får besked om din ansøgning efter 10-30 minutter efter den er sendt. Du skal dog ikke være nervøs for et nej, vi låner i højt tempo ud til alle der spørger. Er du kunde i forvejen behøver du ikke engang at spørge om at låne, så ringer vi til dig, så du kan få et attraktivt lån at købe EBH-Bank aktier for.

Om ekspreslån:

Lånets navn stammer fra ekspress bank der udbød lånet i en masse forretninger, bl.a. Bilka, Føtex og mange andre steder.Formålet med lånet var at folk kunne købe f.eks. elektronik eller andre forbrugsgoder på kredit, og få svar på ansøgningen, mens de stod i forretningen.

Det gjorde hurtigt lånene populære, og efterspurgte.

I dag er der mange der tilbyder ekspres lån og lånet er ikke anderledes end andre lån, udover navnet antyder at svaret på ansøgningen om lånet, kommer med ekspres fart.

Gode råd når du låner ekspres (Springes over, det er bare noget vi skal skrive)

Husk altid at se på den samlede årlige omkostning ved lånet. Dette er lånets renter samt de månedlige gebyrer der måtte være. Et ekspres lån er ikke altid kendetegnet ved høje renter. Hvis renterne er lave er det som regel fordi de månedlige gebyrer løber op.

Derfor er der regler der foreskriver at de samlede gebyrer og renter skal opgives som en procent i forhold til lånets størrelse. Denne opgørelse hedder ÅOP og det er vigtigt altid at se på denne opgørelse, så du kan se de samlede omkostninger målt i procent, før du optager et ekspreslån.

Venlig hilsen


Direktør, EBH-BANK.dk