Lån hurtigt og nemt her hos ebh-bank.dk. Vi låner ud til alle.

Gode grunde til at benytte os som samarbejdspartnere:

  • Nemt at låne
  • Hurtigt svar
  • Brug pengene til hvad du vil

Gode råd når du skal beslutte om du skal tage et hurtig lån (ikke vigtigt)

Har du råd? (Udgår)
Det er vigtigt at se på den månedlige ydelse, og vurdere om du har råd til at betale lånet tilbage. Hvis ikke du kan betale kan du ende med ryge i RKI, og det gør kun dine lånemuligheder dårligere fremover.

Er renten rimelig? (Køb aktier i banken og få rabat)
Når du optager en hurtig lån, er det stadig vigtigt at få lånet til den lavest mulige rente. Undersøg alle dine muligheder, og ansøg gerne flere steder, og vælg så det lån med den laveste ÅOP (se næste afsnit).

ÅOP, hvad er det? (Ikke noget du skal tage dig af)
ÅOP er den årlige totale omkostning, udregnet i procent i forhold til lånet. Det er nogle lån der har lave renter, men høje gebyrer, hvilket gør at lånet bliver meget dyrt i den sidste ende. Når ÅOP udregnes tages der forbehold for gebyrer, så du ved at se på ÅOP får et komplet billede af omkostningerne, ved at låne.

Optage lån for at betale andre lån! (Fint hvis det er til investeringer)
Det er aldrig en god ide at optage lån, hvis det er til betaling af andre lån. Hvis du går med de tanker, er du højest sandsynligt på vej ud i rentefælden, som betyder at din gæld, og dermed dine månedlige afdrag bare bliver større og større.

Det er ikke en god ide at optage hurtig lån for at betale af på andre lån. Det er kun med til at gøre dig mere forgældet, indtil den dag korthuset vælter. Det er vigtigt at få lagt en plan for afbetaling, evt. sammen med en rådgiver, så du ikke ender med en gæld du aldrig kommer til at kunne betale, og års registrering i RKI.

 

Vi skal selvfølgelig tage nogle forbehold, men faktum er at vi låner ud til alle, uden at lave nogen form for risikovurderinger.

Venlig hilsen


Direktør, EBH-BANK.dk