Hvis du skal ud at låne penge kan du låne via banken eller på nettet, og som den gode rådgiver vi er anbefaler vi naturligvis at du først prøver at låne på nettet. Det hænger sammen med at pga. interne omstændigheder har vi desværre ikke længere likviditet til at låne penge ud til gud og hver mand (længere).

Vi er altid glade for at folk ønsker at låne penge, lige meget om det er hos os eller hos andre, så længe rente-hjulene drejer, kan vi drikke barolo og spise kobe-kød, og grine af alle de rente-suckers der render og betaler af på ting de ikke engang har længere.

I mine helt unge dage talte jeg med den daværende direktør for det der dengang hed Unibank, og jeg spurgte ham hvad han satte mest pris på her i livet. Hans svar var at jo flere gebyrer og renter han kunne opkræve fra sine kunder, jo gladere var han. Derudover nævnte han også at han var rimelig glad for sin familie.

Og så er vi tilbage til kernen. Renter (prøv lige at smag på ordet, det smager godt ikke?) er bankernes blod, det er dem der får hele maskineriet til at køre rundt, jo mere man kan binde folk til at betale i renter, jo mere er de bundet til at arbejde resten af deres liv, for renter og lån skal jo betales tilbage.

Så jo flere renter folket betaler jo gladere er jeg som bankdirektør, og hvis du gerne vil betale høje renter og høje gebyrer skal du bare søge på nettet efter f.eks. lån penge nu så havner du på f.eks. moneybanker.dk

Venlig hilsen


Direktør, EBH-BANK.dk